För dig som behöver pengar

Det senaste året har Sverige och många andra länder haft en inflation. Matpriserna, hyrorna och annat har ökat, men det har inte lönerna. Det har gjort att många behöver vända på sina slantar för att få det att gå ihop. Om du själv är i behov av pengar finns det lösningar. Du kan läsa mer om det här nedan.

Belåna dina värdesaker

Ett bra sätt att få in pengar är genom att belåna dina värdesaker såsom äkta smycken. Du kan gå in på belonapantbank.se som fungerar som en digital pantbank. På hemsidan kan du läsa mer om deras tjänster och räntor.

Processen går snabbt och enkelt. Det första steget är att du beställer en pantpåse, vilket är helt gratis. När du fått påsen lägger du i dina saker av värde, till exempel smycken av äkta guld. Du får tydliga instruktioner med påsen. Packa ner de saker du vill belåna och skicka därefter tillbaka det till företaget.

Du får betalt samma dag som företaget har mottagit din pant. Du får ett lånerbjudande av dem och så snart som du har godkänt erbjudandet hamnar pengarna på ditt konto. Om du behöver förlänga lånet har du möjlighet att göra det. Oavsett hur din ekonomi ser ut kan det vara till fördel att lämna in pant.

Sälj värdesaker

Förutom att du har möjlighet att lämna in dina värdesaker på pantbanken går det också att sälja sakerna direkt. En del vill belåna för att de en dag vill kunna köpa tillbaka sina värdesaker. Om du inte har användning för dina smycken kan det dock vara en bra idé att sälja dem.